‹ Se alla nyheter Johan Gottfridsson, filialchef på CERTEGO i Västra Frölunda.

Gemenskapen stärker CERTEGO och filialen i Västra Frölunda

11 oktober 2024

Vi har pratat med filialchefen Johan Gottfridsson om hur kollegorna i Göteborg jobbar.

Att leda en filial som sträcker sig över Halland, Västra Götaland och Bohuslän kräver ett starkt team som kan samarbeta på alla nivåer. För filialchefen Johan Gottfridsson på CERTEGO i Västra Frölunda, har nyckeln till framgång legat i att bygga en gemenskap där alla medarbetare känner sig delaktiga och där samarbetet står i centrum.

"Vi täcker ett stort område av sydvästra Sverige, vilket kräver att vi verkligen samarbetar effektivt för att få allt att fungera," säger Johan. Med ett så spritt geografiskt ansvarsområde måste teamet arbeta som en enhet, och för filialen i Västra Frölunda har det varit en prioritet att skapa en arbetskultur där alla kan dra nytta av varandras styrkor.

"Det är genom att vi samarbetar som vi lyckas nå våra mål," förklarar han. För chefsgruppen på filialen handlar ledarskap inte bara om att nå ekonomiska resultat, utan också om att ta vara på alla medarbetares egenskaper. På så viss är alla kollegor delaktiga i filialens framgångar.

"Vi jobbar hela tiden för att stärka oss som team och bli mer stabila, och det är tack vare gemenskapen som vi kan växa och bli ännu starkare," fortsätter Johan. På filialen är det tydligt att det är just denna kultur som driver teamet framåt och hjälper dem att möta både dagliga utmaningar och framtida mål.

Chefsgruppen i Västra Frölunda arbetar strategiskt för att låta varje individ växa genom att nyttja deras kompetens och låta dem pröva sig fram. "Vi anställer människor vi tror på och ger dem utrymme att visa sina styrkor. Det är viktigt att man får testa sina idéer och ibland misslyckas, för det är så vi lär oss och utvecklas som team," förklarar han.

Genom att skapa en arbetsmiljö där alla känner sig sedda och där samarbete står i centrum, har CERTEGO i Västra Frölunda byggt en stabil grund för framtida utmaningar. "Vi är starkare tillsammans, och det är så vi kommer att klara alla framtida utmaningar" avslutar Johan med.

‹ Se alla nyheter