‹ Se alla nyheter Thomas Forslund Mendez, tekniker på CERTEGO.

”Han hade fixat te, nötter, och godis” – så här är det att jobba som tekniker på CERTEGO

13 september 2024

Thomas Forslund Mendez, som utgår från kontoret i Västerås, har även jobbat på filialerna i bland annat Örebro och Enköping.

För serviceteknikern Thomas Forslund Mendez har möjligheten att resa och arbeta på annan ort blivit en viktig del av hans tid på CERTEGO. Med en bakgrund inom service och teknik började Thomas sitt yrkesliv hos oss på kontoret i Västerås. Sedan dess har han arbetat på flera orter i Sverige, från Enköping till Eskilstuna och Västra Frölunda.

Thomas första resa gick till Enköping, och därefter har han arbetat på flera andra orter. Ett minnesvärt tillfälle därifrån var när Thomas behövde byta cylinder inne på ett grustag. "Efter att jag var klar hade någon satt ett hänglås på grinden. Låssmeden blev inlåst! Efter en timme kunde en kille komma och rädda mig." Även om Thomas blev inlåst den här gången, tycker han att upplägget annars har varit perfekt när det finns mindre jobb att utföra i Västerås.

Att arbeta på annan ort innebär också att Thomas ofta samarbetar med kollegor från andra filialer. Han betonar vikten av samarbetet för att lyckas i jobbet, särskilt när man befinner sig på en ny plats. Denna känsla av gemenskap har stärkt Thomas i hans roll och gett honom en djupare förståelse för serviceyrket.

"Oavsett vart man kommer finns det alltid stöd från kollegorna. Alla hjälper varandra," berättar Thomas Forslund Mendez.

Han minns särskilt en gång när en man i Västerås var väldigt tacksam för det utförda jobbet. "Jag var hemma hos en kund som frågade om jag ville ha vatten, något att dricka, eller en frukt. Jag tackade nej tre gånger, men efter att jag var klar visade han upp ett dukat bord. Han hade fixat te, nötter, och godis. Jag hann ju inte stanna länge, men jag tog en kaka och fikade med honom", berättar Thomas.

En annan kollega som hjälpt Thomas i sitt jobb är teknikern Anders Elving. "Som ny i branschen har det varit ovärderligt att ha stöttande kollegor omkring sig. Anders har hjälpt mig otroligt mycket, och jag är väldigt tacksam för allt jag har lärt mig av honom," berättar Thomas.

Tack för ett grymt jobb, Thomas!

‹ Se alla nyheter